Marmelijn
            Marmelijn
Marmelijn

Inschrijven

U ontvangt in de eerste week van september bericht van ons over de lesindeling.

Velden met een * zijn verplicht.
(voor dringende zaken)

Ik geef mij op voor:
LET OP: hieronder wordt u gevraagd om toestemming te geven met betrekking tot betaling en algemene voorwaarden. Lees deze opties goed door!

Betaling
Het lesgeld bedraagt € 233,- per jaar voor alle klassen, met uitzondering voor de Speelklas kleuters; hiervoor bedraagt het lesgeld € 80,-. Nieuwe leerlingen zijn daarbij eenmalig € 15,- inschrijfkosten verschuldigd.

Kies één van de volgende twee opties:

Ik kies voor een doorlopende machtiging SEPA waarbij het lesgeld in twee termijnen wordt geïncasseerd. Indien van toepassing worden de inschrijfkosten bij de eerste termijn in rekening gebracht.


Ik machtig niet. Het lesgeld wordt in twee termijnen in rekening gebracht waarvoor voor iedere rekening € 7,50 kosten in rekening gebracht .

Privacyverklaring
Jeugdtheaterschool Marmelijn heeft een privacyverklaring opgesteld. Als u hier klikt, dan ziet u hoe wij omgaan met de verwerking van uw gegevens.

Akkoordverklaring en algemene voorwaarden
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Jeugdtheaterschool Marmelijn.


       

 

Na het verzenden van het inschrijfformulier ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging per e-mail. Zo niet, neemt u dan contact op met leerlingenadministratie@marmelijn.nl


      Marmelijn
Marmelijn
            Marmelijn