Marc van Driel
Marc van Driel
 

Docenten

Marc van Driel - docent drama en artistiek leider
Marc van Driel is al meer dan 15 jaar als docent betrokken bij Marmelijn. Onder zijn leiding is Marmelijn uitgegroeid tot een school van 2 klassen met 25 leerlingen naar een school van 11 klassen en zo'n 135 leerlingen. Marc heeft ook zijn eigen theaterstichting voor jongeren: Theaterhuis Marc van Driel en is werkzaam als docent drama op de Waldheim Mavo, waar hij de Theaterklas heeft opgericht. Zelf staat hij regelmatig op de planken.

Mireille Verheijen - docent drama en beweging/dans
In 2005 is Mireille begonnen met lesgeven bij Marmelijn. De theaterachtergrond van Mireille bestaat uit mime, pantomime en bewegingstheater. Naast de lessen bij Marmelijn doet zij veel dramaprojecten in het basisonderwijs. Behalve dramadocent is zij ook docent dansexpressie en yogadocent (gespecialiseerd in het werken met kinderen). www.kalakala.nl

Rick Snelderwaard docent drama
Rick Snelderwaard is in juli 2019 afgestudeerd aan de HKU in Utrecht. Datzelfde jaar is hij begonnen met lesgeven bij Marmelijn. Rick heeft een grote liefde voor verteltheater en het schrijven van toneelstukken. Naast het lesgeven heeft hij twee theatergroepen waarbij hij op verschillende festivals speelt en is daarnaast ook freelance acteur. www.ricksnelderwaard.nl.

 

      Mireille Verheijen
Mireille Verheijen